Followers

Saturday, October 13, 2012

ooo my mr.POPEYE


Assalammualaikum....

Today wanna  play lukis2 orang lidi...  Macam kat atas ni.. looks more sweet than real couple..!

Ok BTW, gambar diatas adalah faktor saya tak dapat nak bayang macamana rupa hero saya lah korang. Sebab tu saya letak gambar hero lidi saya. Kalau boleh kan............


  • Kalau boleh saya nak hero saya kuat macam popeye. Tapi saya kena berkorban sikit la kan. Kena belikan bayam banyak-banyak untuk dia.

  • Kalau boleh saya nak hero saya hebat macam goku. Alah yang dragon ball tu lah. Saya suka dia sebab dia tak pernah takut dekat sesiapapun. Dia ajar saya supaya saya perlu berdepan dengan semua masalah, bukan lari.

  • Spiderman pun okay jugak, sebab dia boleh bawak saya panjat dinding.

  • Uzumaki Naruto pun okay jugak kan. Dia macam cool je. Tak pernah give up. Tapi satu saya tak suka. Gatai!

  • Lagi, saya suka hero macam Rain dalam cerita full house tu. Kalau lah hero saya kasi bunga banyak-banyak macam dalam cerita tu mesti saya dah tak pandang orang lain tau! Nak jeling dekat orang lain pun tak sampai hati.

  • Dan hero dalam legenda budak setan pun best jugak kan. Romantik sangat. Perempuan mana yang tak suka hero dia romantik, meh citer sini. Malas nak cerita sangat, pendek kata perangai dia memang jadi idaman hati saya. Sanggup tunggu bertahun-tahun pulak tu. Oh kacak -__-"

  • Last sekali saya suka hero macam lipas walaupun sy sgt trauma dgn lipas. WHY??? haa because walaupun kena sembur dengan riksect, kena tibai bertalu-talu dengan penyapu lidi, dia tetap semangat nak curi masuk dalam dapur. Nak curi makanan.

  • Sebenarnya kan korang, muka hero saya adalah gabungan dari watak atas ni. Hidung macam popeye,  rambut macam goku, warna kulit macam spiderman, kelakar macam naruto, mata macam rain, romantik macam farid kamil, bersemangat macam lipas. Haha mesti kacak kan. Okay habis, Bai.


when I've miss you.. look what I've done!
This way make me feel better than expressed it to you
~MFJ~


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Suck my Lolly