Followers

Sunday, July 15, 2012

pretended in life? PERLUKAH??


Assalammualaikm.. xtahu sjak balik rumah ni mmg mls sgt nk updte blog ni. adakah itu adalah normal for all studnt yg ingin bls dndam bila cuti mahu rehat sepuas2nya.. ohhh noo! TIDAK okeyy..

ok back to the topic... PRETENDED in life?? need or not? actullly persoalan ni adalah ikut by masing2 lah ye. prnh tnya mber sorang ni, perlu ke hdp ni penuh kepura-puraan? but she said that, x perlu, ad yg ckp perlu. Like I said td, ikut pndapt masing2.

But for me, xperlu lah berpura2 just for nk mnunjuk2 diri ni BAIK, terlalu sgt HEBAT di mata orang. Tapi xsemua prkara juga bg saya dlam hidup ni kita boleh keluarkan dan smbunyikn right.. Lama-kelamaan ia akan terbongkar demi sedikit dan akan membawa padah to own self kelak.





senang cerita, kita ni hidup tak perlu lah dgn berpura-pura dan berlakon
 hanya untuk mngambil hati orang semata-mata. 

Jadi diri sendiri itu itu adalah yang terbaik !


lately saya suka sangat dgr lagu ni. haa mmg lagu ni sgt lah legend kn.. but I loooiikkeee!! =D
jom dgr sme2 okeeyyy





^__^


4 comments:

Gnie Syazni said...

Betul tu..jadi diri sendiri adalah yang tebaik :)

Zuraidah said...

Okay. Masa untuk menangis sekejap. :')

Zuraidah said...

Best juga dengar lagu ni. Hihi.

*P/s: Walaupun, entri ni bukan untuk saya, saya terfikir sejenak.

Cik Wani said...

Gnie Syazni : yup... btol tu... hdp dlm kepura-puraan mcm not real live kn.. =)

zu: jap2.. jom2 nangis sma ngn kite.. ya ya ya lgu lama yg terbaekkk ^_*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Suck my Lolly