Followers

Tuesday, July 3, 2012

First CUPCAKE


Assalammualaikm....

today saya berjaya buat my first cupcake chocolate..
ya actually dari time exm aritu nth ngidam pe nth sampai teringin benor nk wat cupcke
sampai time exam, orang sume baca buku saya ni tangn selak buku mata tengok vdeo cara wat cupcke

so ni dah balik rumah tak kira nk buat juga!

n petang tadi saya telah berjaya buat my lovely cupcke..









Ya..... saya xkreatif mana nk hias my cake. Sebab???
Sebab nth.. haha mmg dr dulu saya mmg bukan orang yg kretif dan saya akui itu.
tapi tu je lah yg saya mampu. But simple what... ok nampak! saya tetap nak menang

ok! thats all today. enjoy your day!

^_^


4 comments:

fatin said...

wahhhh bestnyeee. fatin pena buat sekali je cake chocolate. teringin jugak nanti nak buat cupcake =D

Cik Wani said...

yup.. mudah je buat cup cke ni.. must try it =)

Zuraidah said...

Untunglah siapa jadi husband wani. Terrer masak. Kih kih kih.

Cik Wani said...

ecececehhh... just buat suka2 je zu... x expert mane pn. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Suck my Lolly