Followers

Sunday, December 4, 2011

I Fatigue I




saat diri lelah dikejar dunia,
aku cuma mahu berbaring silang kaki
lihat betapa birunya langit
sambil gapai awan kapas putih lembut
dengan hujung jari


 .....
............
.....................
.......
....
...




im buzy lately.. banyk keje nk kne wat..
ok just spend a few time to updte my blog yg dah berusang ni..


fuhhhh!!!!!!!!!!! ~tariiiikkk naaafffaass~
tbe2 teringat kat rumah.
mula terbayang bilik ngn tilam yang empuk kt bilik kat johor tu.


ok!!!!!!!!!! ckup wani!!!! 
x lama lagi nk balik dah.. just focus on ur stdy right now!


n for my dearest family,, i miss u all so much!




 









and to my dear MFJ,,
  Next month will be the most exhausting daysss jugak.
sbb dah start exm. Preparation??  N-O-T-H-I-N-G.!
Normal lah kot as a student?
Hmmmpphh! Di saat2 itu, Ye kene fhm sgt2 if xleh nk text or call slalu :)
X msg doesn't mean x syg kn kn kn???
so sorry k pada pihak yang berkenaan tu.
just wanna say,, plz undrstnd me k dear :)
alwaysmissyou ..


ok!!!!!!!

Away *In searching-mood*

^_^

1 comments:

Zuraidah said...

Yeah. And, kita sebenarnya masih takut2 nak exam. Sebab, tak ready. =.="

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Suck my Lolly