Followers

Friday, July 15, 2011

I Alhamdulillah... ^_^ I


Assalammualaikm...

jap2.. nk lyn lgu ni jap..




ok... now i want say alhmdulillah!!!!
because.............

V
V
V
V
V



alhamdulillah ....

thniah gak kt member2 sprjuangn..
ZuzuArabAzreq, Ecah, Waida, Rashed, Fazlin, Thira, Felly, Shareff, Tia, Nuri, Pris, Azie, 
erm..spe lg erk... haha lupe dah..

n sume mber2 form6 thniah k..

hmm.. tetibe rindu sgt kt zmn Form6.
msih aq ingt bnyk dugaan aq nk msok F6.
dlu time aq nk msok F6 org yg saat tu rpt ngn aq bleh kutuk2 ktwe kn aq.
cbe korang bygkn kwn korg yg time tu rpt ngn korang
sikit pn xkluar kata2 smngat. 
time tu mmg kecewa,sedih sgt2.
tp aq xptos asa. time tu gak aq tekad n jnji pada dri aq
aq akn bktikn yg aq bleh.

spe dye rse xprlu aq bgtw kt sni.
but thx to him sbb kata2 dye tu even srbe skit wt aq hlg smgt tp
ngn statement tu juga aq bngkitkn balik smngt aq ni.

n now i really2 miss time F6 aq.
xtw bnyk2 skolah n tingkatn aq stdy.
but for me Form6 adalah yg pling brmakna n kngn yg pling aq xkn lupakn.

dari awl aq jejak kaki kat SMK DATO PENGGAWA TIMUR.
aq xknl spe2.
mula mncari kwn...


makin lama kami mkin akrab..
n di situ juga aq jmpe my best n good friend..
sorang kuat menggedik tp very cool. n sorang lagi kuat gak mnggedik tp pnuh dgn ketabahn. haha


kat kelas mmg dgn dye je.
sgale crite,mslh kami kongsi brsama.
n pling best start upper6 aq ngn ecah dah pndai ponteng class.
haha xtw lah knp.bkn sngaja pn sbnrnya.
TER ponteng time tu..
bsn dok dlm clss alasn ngn ckgu nk g toilet tp merayap nth ke mana smpai ke libry kami turun.

second...



the best of her,erm..banyk!
dye lah yg slalu tlong aq time clss PA..
haha mmg aq bab2 politik agak kureng ckgu nye plak ngajar
ske memernjatkn kite sume. nk soal men soal je spe2.
tiap kali clss PA mmg tgn ni x usah nk ckp sjuk sntiasa.
time pns terik pn stay cold.aha...


bukn tu je mber baik aq.
yg lain pn baik juga..






sgala suka duka kami pelajar F6 hanya kami yg tahu betapa sukarnya prjlnn hpd kami time tu.
ckgu2 tiap kali msok kelas bg harpn terlalu tinggi.
kami cuba sedaya upaya kami untuk masa depan kami, ibu bapa, ckgu2 n skolah.

hmm..teringt time adanya Majlis Kulawangsa
  ~erk btol ke er.he3 lupe lah nme dye~
tp lebih di fahami ngn mjlis tok pelajar2 F6. 
nk kata meriah..erm agak lah..
tp meriah x meriah tu xpnting yg pnting kami dpt brkumpul rmai2.
dpt brsuke ria.
yelah slalu brkumpul rmai2 dlm clss terhad skit kn.





erk.... tetibe pic ni kluar.. haha ni mgsa gosip aq slame F6.

prsahabtn kami bkn je akrab kt dlm clss
but di luar skolh juga




bnyk kngn kami.
ok at last i want to say alhamdulillah again.
thniah kat kawan2 yg brjaya menenpuh ke alam universiti.
ni 1 prjlnn baru utk kami.
doakn kejayaan kami semua ye..




to all my F6 friends
i love you guys so much.. aku TAK AKAN MUNGKIN melupakan semua kenangan kita .
 dari yang paling nakal ke yang paling baekk, dari yang paling gembira ke yang paling sedih . 
all the best in your new place 


n nk bgtw!! haha teruja ni..
aq dpt 1 u ngn my ZuzuComelSaya
bestbestbest....!

k thts all..


oo ye jgn lupe komen kt  entry


^_^


5 comments:

Zuraidah said...

Hoaaa!! Rindu gila dengan form6. Yeah! Kita dah buktikan yang form6 pun boleh masuk U.

Jom shopppiiinggg! Wink2!

Cik Wani said...

yeah!!! hidup f6!!
oppss!! TERove pulak..

lets shopping!!!!!! yippee.. Wink! haha

deqlis said...

wah ramainya kawan...

Tolong vote picture saya


1. Klik LIKE this page..

http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

2. Then gi
http://apps.facebook.com/mywranglerway/

kat "search photo" type "Ellismelia Mohamad" then kuar gambo saya pakai baju biru...then LIKE yer..

klu leh guna gak ID mak/ayah/adik beradik/kawan dan tlg vote byk2x..thanks u..

atau sertai GA saya di SINI.. Timaceh

Zuraidah said...

Yeah! Hidup form6!

Tapi, lagi satu. Gambar yang tiba2 muncul tu. Wekeke. Kena gosip je an? Muehehe. Kelakar pun ada gak bila teringat time tu. :D

Cik Wani said...

haha tw xpe! gosip liar menular di merata tmpt..grrr... nsib kite cool..ceh.... ^_^ wink! he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Suck my Lolly