Followers

Sunday, May 22, 2011

I Bila dah terlalu happy,, beginilah jadinya I


Assalammualaikm...
Happynya! Gembiranya! Sukanya! Girangnya!
erk,,rlx wani..! tp ......................
argh... siang mlm pk bnde ni,,, at last alhmdulillh,, 
buat kesekian kalinya mlm ni izinkn aq tok brhappy2 ngn kptsn yg baru aq dpt ini...







aq brjaya dpt temuduga pendidikn..!!
Weeeeeeeeee.............!

Tak tahu nak express muka kegembiraan ni macam mana..Senyum lebih-lebih kang orang cakap gila lak..Tak senyum tak boleh jugak, kena senyum jugak..Orang happy kena senyum, baru la puas rasa..Tapi nak senyum camne ek?

Camni?





Macam over la plak sampai kesemua gigi nak tersembul keluar..
Ke camni?




Macam kerang busuk je senyum camni…Kerang busuk senyum pun tak macam ni tau..
Mm..ke camni?






Buang tabiat ke ape? Part senyum tu dah okey dah, tapi part rokok kat mulut tu..Ish tak boleh, tak boleh..Mau kena kejar dengan ibu ayh kalau tengok anak perempuan dia hisap rokok..Ish ish..
Kalau camni okey kot..


Yang ni macam okey kot tapi dah macam tengah berkempen sayangi alam sekitar pun ada…

Aahh tak kisah la nak senyum macam mana pun..Senyum simpul ke, senyum kambing ke, senyum lebar ke..janji senyum..sebab sekarang aku tengah bergumbira bila tengok kalendar..lagi...4 hari nak g berperang nk mnntukn aq capai ape yg aku nk!! 
Yeay!..So hari ini sampai lah ke hari prjuangn tu, wlpn ad skit rse seram risau ngn temuduga tu,, ye r aq ni cpt sgt rasa gemuruh,gabra gler..
tkt kang blur otak kosong time tmuduga tu tp aq akn jwb sedaya mgkin.
klo dah trtulis n ad rzeki aq jadi seorg guru,alhmdulillh...
tp klo x,, aq trime ngn redha insyaAllh n mybe de lg pluang len yg akn dtg insyaAllh..
tp papepn aku nak senyum jer..Tak kisahla orang tengok pelik ke ape, janji kita…HAPPY!

BTW,, wish me luck  =)



notaHati CikWani: ibu lg slngkah ankmu 
ini akn msok ke alm itu..
anakmu ini brjnji akn lakukn yg trbaik mgkn, 
memprjuangkn  dri dlm pprngn itu..
demi mu ibu...
tp maaf jika gagal..
tp akn ku usahakn semampu sedaya aq...
thx..  
akak syg ibu  =)


(^_^)



10 comments:

Syed Saifullah said...

slm...congrats ye wk...gud luck 4 interbiu 6t keyh...

ir ame said...

congrates..suke bebenor ye?hebat gak sepupu aku nie..ahahaha ;P

Cik Wani said...

syed: wslm,, thx awk..wish me luck =)

amir: thx,,kite sme2 hebat.. ! doakn aq.. klo dpt aq cucu opah prtme merangkol gelaran seorg guru.... =)

Zuraidah said...

Tahniah, Wani!!! Hihi. >.<

Cik Wani said...

thx zu.. wish me luck =)

akmal said...

thniah akk :)

Cik Wani said...

thx mal.. doakan akk =)

Aimi dan Pakcik Hashim said...

semoga berjaya temuduga nanti

Cik Wani said...

thx.. wish me the best =)

Zuraidah said...

Always! Wink2! Sentiasa yang terbaik buat Wani. :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Suck my Lolly