Followers

Thursday, April 7, 2011

I PERHATIAN !!! I



Assalmmualaikm,selamt sejahtera dan salm 1 Malaysia
  ~erk,,npe ni tetibe pg2 de smngt patriotk sgt ni~
ok,,balik pada title tu mcm pnting he pngumuman nk wt tu ..
  ~mmg pnting kot~

announce ni mybe pnting tok beks2 stdnt form6 cm aq ni
 yg apply usm n yg akn amek ujian Munsyi sbtu ni..
smlm aq de tgok kt fb,,
tetibe de sorg mber bgtw,
ad sesetengh tmpt ujian tu akn di tukar..
~thx lah kt awk tu k,,sbb nye sy ni somtimes kurang peka skit...~
dan kbtulan lak tmpt exm yg skolh aq amek tu lah yg brubh tmpat...
mengade btol tw !!
so bg korang yg amek exm Munsyi sbtu ni 
yg prngai cm aq ni dlunye mls nk amek tw skit bek korang g check skang..
  ~skang dh peka dah,,,hehe~

-
-
-
-
-



Pusat bagi ujian MUnSyI sesi April 2011 di kawasan tertentu telah mengalami perubahan.


if nk tw kwsn yg tlah ditukar tu   ====> * klik sini *

n ni sje je tok kmudhn korang nk check pape ptot !!  baik x ,baik x!!  hihi   ==> * klik sini *

ok so anyone yg x check lg,,
bettr g lah check ye..!!
n de sesetngh mber aq yg bgtw xnk g exm ni.
antra alsn2 yg dyeorg bg...
''ala sy ni bkn pndai pn,,tgoklh pointr sy bpe''
ada lak 
''ala gerenti x past pnye ngt sng nk msok USM !!''
~ayt tu cm angkuh gler ,,wlpn sbnrnye dye tu sndri yg x yakin~

bg aq better pegilah..
ssh sng ala just jwb je lah..
dpt x dpt blakng cter lah..
mmg lah nk msok sne tu ssh,,
xde bnde yg sng beb !!!!
tp x slh kn klo usaha dlu..
mne tw rzeki korang kn...

ni x awl2 lg dh nk wt statemnt ngatve gler!!!
x suka lah cmni...!!
erk,,yg aq lak melebih sgt npe.. ^_^

errk,,ok stop!!
pg2 dh bebel...
mcm mak nenek!!!!  ~bebelan tok dri sndri~

eh chop!!!
dah bebel2 lupe lak nk wish ..

-
-
-
-

Morning sume..!! hihi  


(^_^)



2 comments:

Zuraidah said...

Wani, wani! Wani dapat MunsYi kat mana?

Azie kena tukar kat SMK Tasek Utara eh? =.=

Cik Wani said...

kte mse isi kte amek kt kulai..
zuzu dpt mne??

azie xtw lah zu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Suck my Lolly