Followers

Tuesday, April 5, 2011

I ketahuilah wahai lelaki I



kali ni
aku nak share sikit pasal diri wanita yang LELAKI PATUT TAHU!
especially untuk couple la....



baca & faham kan ye wahai jejaka2 tampan sekalian~
**yang tak tampan pun buat2 je cam tampan.hahak**


  • setiap kali si awek ni call korang, and tetibe talian terputus. si dia mungkin tak kan call korang balik. tapi korang wajib tahu yang sebenarnye si dia masih menunggu di sisi telefon dan mengharap korang akan call semula sebagai bukti korang belum puas mendengar suara nya.....

  • bagi perempuan, kalau korang tak call, itu bermakna korang tak pedulikan dia.

  • bila si dia cakap die rindukan korang, itu bermakna si dia sangat berharap korang ada di sisi nya pada waktu tu...

  • si dia mungkin akan cakap 'taknak' kalau korang pelawa untuk belikan dia apa2. tapi jauh di sudut hati nya, dia berharap barang tu akan jadi milik nya.....

  • setiap kali si dia merajuk, sesungguhnya si dia hanya mengharapkan korang bersungguh2 memujuknya...

  • perempuan biasanya selalu ingin diberi perhatian & belaian manja.

  • jangan sesekali melebihkan kawan perempuan korang daripada dirinya!

  • perempuan pantang betul kalau lelaki amik masa untuk bersiap mengalahkan dirinya.

  • si dia akan cepat kecik hati kalau korang selalu mempersoalkan fizikalnya. si dia akan berasa sangat rendah diri kalau berada di sisi korang.

  • si dia mungkin mempunyai ramai lelaki lain dalam hidupnya. dan si dia mungkin selalu membandingkan korang dengan lelaki2 tuh. tapi pecaya la, cinta si dia hanya untuk korang & tak kan pernah berubah. si dia hanya nak korang ubah sikap buruk korang tuh sebab si dia sayangkan korang. tapi, itu bukan alasan untuk korang amik mudah pada hubungan korang tu.

  • sikap amik berat si dia kadang2 merimaskan korang. tapi percayalah, sekiranya seorang perempuan tu tak amik berat pasal diri korang, perempuan tu sebenarnya langsung takde perasaan kat korang!

  • perempuan ni kadang2 lebih suka fikir tentang masa depan. so,korang kena la faham kalau si dia kadang2 cerewet & memilih dalam segala segi!

  • perempuan sangat suka kan suprise!!

  • jangan sesekali ucap kata cinta kalau korang tak betul2 memaksudkannya.

  • sekiranya seorang wanita menitiskan air mata sebab korang, itu tandanya korang dah betul2 mengguris hati dia...

  • seorang perempuan mungkin susah menitiskan air mata dihadapan korang, kerana si dia tak mahu korang tau betapa hatinya terluka atas perbuatan korang..

  • perempuan paling benci pada janji yang tak ditepati!kalau masih tak pasti, jangan la bagi harapan pada dia!

  • pada hari2 tertentu,si dia mesti akan selalu teringatkan korang. tambah2 lagi bila si dia tengok couple2 lain bermesra di saat korang takde di sisi si dia..

  • jangan sesekali membiarkan si dia dalam jangka masa yang lama. si dia dia akan berasa dirinya tak diperlukan lagi dalam hidup korang.......


cukup dulu setakat ni..
kalau tulis banyak2 sangat nanti,pening pulak kepala abang2 macho ni bace..
hikhik


so setakat ni, agak2 abang2 macho boleh paham tak?

serius,ini memang kata hati wanita..
cuba korang gi praktikkan kat awek korang.
confirm awek korang nak melekat dengan korang je pasni!
yelah,ade pakwe yang memahami kan..
alangkah indah nya dunia~~~


bercinta ni tak susah sebenarnya..
cuma perlukan usaha & pengorbanan dari kedua2 belah pihak.
baru la bahagia sampai ke anak cucu cicit piot piat!






Notakaki cik wani :
 pssst,,, aq bebel ni cm bgos je kn,, padahl aq sndri tkt ngn cnta2 ni,,
tp actly if kte dh wt cm kt ats ni pn,, klo xde jodoh ttp brpish gak kn,, 
so pape pn kte just usaha n if pape trjdi tok future nti just brserah.. ok!!


  (^_^)


5 comments:

Zuraidah said...

Cett. Boleh share dengan ank R bukan nama sebenar ni. Hihi.

*Wani kan doktor cinta. Keh keh keh.

Cik Wani said...

hehe,,, bkn setakat ank R je... dgn en.P pn leh gak ..

tet!!!! siapakh P??? hihi..

Zuraidah said...

Encik P? Teeettttt!!! Hihi.

Syafiee said...

Aitt!!!

Cik Wani said...

zuzu: tet!!!!!!!!!!!!!!
npe ngn en.P??????????? hehehe ^_^

pie: ops!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Suck my Lolly