Followers

Wednesday, September 5, 2012

Holiday 3 months ENDS!


Assalammualaikm..

Pejam celik pejam celik, dah 3 bulan saya dekat JB ni. wohooo sgt rasa nikmat duduk rumah ni. Buktinya aha saya makin berisi. Ya itu tidak dinafikan!





oleh itu, saya harus memulakan semula amalan diet sy. Ya kali ni WAJIB dilakukan dgn double diet okeyy! 
Okey back to the topic, malam esok sy mula berangkat ke Kedah. Ya once dah balik cuti kan lama pulak tu nk balik ke tempat asal mmg agak berat hati. 

Macam2 ujian. Ujian pertama sudah dilalui apabila sy mula memisahkn jasad sy dgn MFJ. Truly is sgt memilukn hati. Ecceeehhh! And now saya harus menempuh ujian kedua apabila sy harus memisahkan jasad sy ni dgn keluarga trutama my ibu. I'll miss evrythng about them.. =(






And now sesi packing all my clothes. Saya tak tahu knp beg saya xmuat nk sumbat bju2. Adakah sy ni mmg suka menambah atau beg tu makin mngecut??? haa ok tht is nonsense... try kluar kn sdikit bju but its look still same! *garukepalayangtakgatal*




Baik2 pada awalnye beg ni sy susun dgn kemas dan rapi. haa dh xmuat dh jadi bersepah! arrghh asal muat! esok smpai sana kemas lah balik dlm gerobok kan!  ^_*

okeyy last from me... wish me have a safe journey ke Kedah esok malam ye. Semoga saya selamat pergi dan sampai.



Say goodbye to Johor and say welcome to Kedah and welcome SENIOR's sem... this sem saya jadi senior! wawawa siap lah bdk2 junior! 


1 comments:

La Befa said...

Have a safe journey ye.. :)
and datang la jenguk vintage collection kami...

http://befacloset.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Suck my Lolly