Followers

Wednesday, November 2, 2011

yeay! byebye 19.. welcome si gediks 20! ^_*

 
wah wah wah!
aku sudah dewasa!!

seronok juga ya jadi dewasa
rasa macam dah layak sangat jadi bini orang
haha!

bila dah 20 tahun ni
rasa tanggungjawab makin besar

ecece!
cakap macam dah jadi mak orang pulakk
jap3!!! nk tgok muke bdk 20 thn ni !!







MATANG tak?
haa kan...! ^_*


teringat masa aku menginjak 18 tahun
memang seronok gila kowt
time tuh dalam otak hanya fikir- 
'yes! da boleh tengok movie 18PL, 18SX, 18SG'
segala yang 18 lah kan
haha joke ok!!
haha!

tapi bila umur 20 ini
rasa macam dah dewasa sangat
kira, kalau nak buat apa-apa pun
macam dah boleh fikir sematangnya lah
konon!

apa-apa pun
SELAMAT MEMBESAR UNTUK CIK WANI 
(wish kat diri sendiri. gila)

***************

V
V
V




haa ni from my En.Kesayangn! 
chop2! mr.bon tu aq pnye! sje je dye nk nyebok amek gmbr ngn hadiah tu.










n now,, my Mr.Bon ad En.Kiki...! 
*peace!!*  ^_^







haa ok! 
next kt bwh ni plak my youngest sis bg!
thx dik!





thx for those yg wish kt wani even on phone,fb or at twitterland!
n wish me luck in future.

^_^



2 comments:

Zuraidah said...

Happy Birthday, Wani! Wah! Kalau boleh macam semua tempat nak wish. Ehe.

Sweet seh Mr Moon dengan awak. Jealous3. >.<"

**Pssssttt2! Gambar tu kat COLGIS kan? Ngeeeeee!

Cik Wani said...

haha thx syg!!!

*psstt!a'ah kt colgis.. diam2 sudah r.. * T___T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Suck my Lolly