Followers

Friday, September 2, 2011

Raya tahun ini..



Assalammualaikm,
lama rasanya aq biarkn blog ni gitu je.
actly lately ni bz..
ngn kemas brg2 lg. rmai sedara2 dtg rmh.
haa.. time2 cmni lah kerajinan terserlah.
kejap lg pn actly my untie from KL nk dtg rmh.
smbil tggu dyeorg sume smpai.....
xsalah kn nk update kjp.


this year, raya pertama aq sekeluarga raya kat Rawang, Selangor. kampung belah ayh.
dah bertahun2 kt Kulai, so this year tukar angin nk braya sne.

nk kata meriah, ok lah..
tapi skang arwah opah dah xde. kalau dlu arwah opah ad mmg ckup meriah.
tapi pape pn pas solah raya kami2 tetap ziarah kubur my beloved opah.
pas ziarah, dah slm2 ibu ayh pakcik mkck,adk abg.. 
pe lg kan, rase mmg perkara wajib setiap fmly kot kn....
jom aq jamukn korang ngn pic2 ni..



ni lah fmly belah ayh. tp ni baru 3 keluarga je.
fmly2 mkck pakcik yg len blom smpai lg.





ok ni turn my family. ^_*






ok that's all r story about raya2 ok..
n now aq ngah kesedihan kesayuan mngemas beg yg dah mcm nk lari dr rmh pn ad.
5 septmber kne grak Kedah..
huh!! mmg agak berat hati nk tnggal kn rmh, bilik n my imprtnt people in my life.. IBU.
jgn bru seminggu dah homesick sudah lah.. 



ok last... Selamat Hari Raya ke 4. ^_^

thx!

^_^

1 comments:

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Suck my Lolly