Followers

Saturday, December 18, 2010

PENANGAN KUASA BESAR!!!!

Assalammualaikum.......  
hye korang,, aq actualy bru blek dr UTM,Skudai  cz da event kt sne (Persidangan GPMS)..
n we all jdi urusetia spnjg progrm brjln..
tp bru 1 hari kt sne,,kami telah digemburkn dgn 1 prob yg dasyt..
xtw r,,kami2 sume mmg rse ditipu n dikhianat oleh mereka2 yg x brtnggjwb.....

nth r,,,mle2 kt sne mmg hve fun kiteorg... tp mlm tu de r dgr news yg mmg agak mngejutkan kami2 di sini..
ya!!!  mmg tht time kami rse amat2 tertipu,,tp ats nasht abg E yg mmg amat memahami kami sume kami leh lpekn sesaat dan try tok lakukan yg terbek..
kami x mgharapkn ape2,,, termasok maki hamun,sumpah seranh yg mmg wt kami rse terhina n seolah2 kami xde maruah!!!! 
hello!!!!!!!!!!  kamu2 sume ingt korg dah brpangkat besar n kami ni just dak lepasn STPM kami bodoh..
if u all pk kami cmtu,,,,haha  u all wrong!!!!!!  
xperlu r kot nk memaki hamun kteorg,,,kami dah ikhlskn dah ketdkjujuran kalian sume,,, n now kami just harapkn kalian sume appreciat kiteorg pny kje,,thts all!!!!! 

tp if dah kuarkn sume words2 yg mncabarkn kami,,,,  ya!! mmg patut kami memberontak...
kami ingn kn kebenaran n kejujurn.... plz r xpyh nk perli2 kami...

ble beredar bijak lak merayu2 spaya dtg blek......  next time think first,before u speak!! if u all want we all hormat u,,but plz tnjokkn dlu sft2 hormat dlm dri tu....

pape pn,,kami dah maafkn kalian sume,,,,tp plz r tak perlu r jadi singa untuk berjuang demi bangsa,
tak perlu gunakan saidina hamzah a.s untuk relevankan perjuangan yg xbpe nk brjuang tu,
dan..tak perlu wat ayat gila2 bergetar dengan semangat untuk martabatkan bangsa kononnya,,,
-
-
-
n perlu jadi seorang yang jujur dan berani mengotakan janji yg telah di kotakn!!!!!


Ni ngn dak2 dr Tmn Daya n Tiram

friends forever!!!

*Azi n Haziq*- Lovely cpl-

Girls from SMKDPT

*wani,qer,azi,ain,mael*
boy stdnt from SMKDPT

*time ni ashed ngh pk cmne kami2 nk smpai ke destinasi*





*Ain,Qer,Asyed,Azi* otw nk g mkn
ni bru je smpai... kepenatn smbil snap 1 pic by mael


Student from Tmn Daya

*Hope our relationship will stay till 4ever*


*Boy Student from Taman Daya*

NI de r skit pic yg smpat aq uplode tok kngn brsme...


 
 

2 comments:

Zuraidah said...

Ouh, ini. Takpe wani. yang dah berlalu, nak buat macam mana kan?

Semua tu, pengalaman. :)

Cik Wani said...

yup,,thx zu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Suck my Lolly